VERLOF


Vanaf de maand mei stoppen wij tijdelijk met het renoveren van onze meubels. Dit vanwege mijn eigen zwangerschapsverlof :-)
Wij hebben op dit moment de laatste meubels ingekocht en deze zullen in de maand april nog worden opgeknapt en in de verkoop gaan op onze website. De laatste meubels vind je bij ons huidige aanbod in de webshop of op onze in-loods-pagina.

Goed nieuws! De webshop zal vanaf de maand mei wel gewoon open blijven voor de verkoop van de opgeknapte commodes en kasten die wij hebben staan in onze showroom en loods. Het is dan echter niet meer mogelijk deze te komen bezichtigen in ons pand, De verkoop gaat dan alleen nog via de webshop! Het zelf afhalen van de meubels na deze in de webshop gekocht te hebben is dan nog wel mogelijk. Bezorgen blijft uiteraard ook een optie.

Houdt er rekening mee dat het vanaf de maand mei iets langer kan duren voordat je een bevestiging krijgt van je koop en/of bezorging. Wij doen er echter alles aan dit ook dan zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Vanaf de maand september gaan wij weer aan de slag met de inkoop en het opknappen van nieuwe meubels.

Bedankt voor jullie vertrouwen!

© 2015 - 2020 Droomkamertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel