VERLOF


Vanaf de maand mei t/m eind augustus stoppen wij tijdelijk met het renoveren van onze meubels. Dit vanwege mijn eigen zwangerschapsverlof :-)
Goed nieuws! De webshop zal wel gewoon open blijven voor de verkoop van de opgeknapte commodes en kasten die wij hebben staan in onze showroom. Ons huidige aanbod vind je op dit moment in onze webshop, OP = OP

Bereikbaarheid
Houdt er rekening mee dat het vanaf de maand mei t/m augustus 2020 iets langer kan duren voordat je een bevestiging krijgt van je koop en/of bezorging. Wij streven ernaar 1x in de week alle bestellingen en mailtjes te verwerken. Wij doen er echter alles aan dit ook dan zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn in deze periode alleen te bereiken via ons mailadres: info@droomkamertje.nl.

Kijkafspraken
Het is in deze periode mogelijk een kijkafspraak te plannen om een meubel te komen bezichtigen in ons pand, De kijkafspraken worden echter wel in overleg gepland i.v.m. de onregelmatige aanwezigheid in ons pand. Een kijkafspraak plannen kan via ons mailadres.

Zelf afhalen meubel en bezorgen
Het zelf afhalen van een meubel na deze in de webshop gekocht te hebben blijft mogelijk, ook de bezorgingen gaan door zoals je van ons gewend bent. Het afhalen van een meubel wordt in overleg met elkaar gepland i.v.m. de onregelmatige aanwezigheid in ons pand. Wij nemen contact met je op nadat je bestelling door ons is verwerkt.

Overige artikelen
Houdt bij bestellingen van overige artikelen in de sale (accessoires etc.) rekening met een langere verzendtermijn. Ook hierbij streven wij ernaar deze bestellingen 1x in de week te verwerken en daarna te versturen. Na verzending ontvang je van ons een bevestiging.

Vanaf de maand september gaan wij weer aan de slag met de inkoop en het opknappen van nieuwe meubels!

Bedankt voor jullie vertrouwen!

© 2015 - 2020 Droomkamertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel