Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

Algemeen

 • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Droomkamertje.nl. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Droomkamertje.nl.
 • Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden.
 • Droomkamertje garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Prijzen

 • Alle genoemde prijzen op de site zijn in euro’s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 • Prijswijzigingen kunnen voorkomen. Voor alle actuele prijzen kunt u terecht op www.droomkamertje.nl. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en typfouten. Voor de gevolgen van druk- of typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bestellingen

 • De bestelling wordt verstuurd als pakketpost (PostNL) en wordt voorzien van een track&trace code. Het is ook mogelijk de bestelling af te halen. Dit gebeurt alleen op afspraak.
 • Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit dan binnen 72 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@droomkamertje.nl (in geval van schade graag met relevante foto’s). Retour zenden alleen na emailoverleg met een akkoord van Droomkamertje.
 • Het bezorgen van de meubels gebeurt na contact en op afspraak.

Artikelen retourneren

 • Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel binnen 14 dagen te retourneren. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat het artikel in ongeschonden staat bij Droomkamertje wordt afgeleverd. Indien dit niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de gerelateerde verzendkosten. Indien het artikel goed is ontvangen, stort Droomkamertje het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 1 week retour op de rekening van de koper.
 • Meubels: de eventuele kosten voor het transport van de meubels, zijn voor rekening van de klant. Het meubel kan alleen worden geretourneerd na contact met Droomkamertje. Zodra het artikel en/of meubel bij ons retour is binnengekomen, en hij is exact dezelfde staat is vernomen, wordt het retourbedrag (exclusief eventuele gemaakte verzend- of bezorgkosten) binnen 14 dagen teruggestort.  Wij adviseren om de meubels zelf te komen bekijken, zodat je weet wat je kan verwachten van een meubel en weet wat je koopt.

Verzenden/bezorgen

 • Voor al onze zendingen hanteren wij de PostNL-tarieven. Voor verzendingen naar een adres buiten Nederland worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd. Wij zenden onze artikelen met de uiterste zorg. Verzendingen zijn helaas te allen tijde voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of gebreken aan artikelen. U kunt uw pakket wel aangetekend verzenden. Deze kosten komen voor de rekening van de koper. Laat ons dit tijdig per email weten.
 • Artikelen (meubels) die te groot zijn voor PostNL worden bezorgd tegen vergoeding en altijd in samenspraak met de koper. 
  Wij werken hiervoor samen met een vaste koerier, Jos Dusseldorp transport te Lichtenvoorde.
  De bestelling wordt bezorgd voor €75,- door heel Nederland (de Waddeneilanden uitgezonderd). Een tweede (of derde) meubelstuk kost €12,50 per meubel extra.
  Na een bestelling van een meubel (op de website of in onze winkel) ontvang je van ons een bevestiging. Hierna word je bestelling door de koerier bij ons afgehaald. Zodra de bestelling is binnengekomen bij de koerier ontvang je hiervan een bevestiging per email. Je kunt hierbij dan zelf via een link een bezorgafspraak plannen op een gewenste dag. 

Levering

 • Levering vindt alleen plaats zolang de voorraad strekt.
 • Droomkamertje is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door Post NL.
 • Levering/bezorgen van de meubels gebeurd na contact en op afspraak door de koerier.


Betaling

 • Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden via iDeal (Mollie) op Rabobank rekeningnummer NL74RABO0306039834  t.n.v. Droomkamertje te Groenlo. De gegevens ziet u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Zodra de betaling is ontvangen, wordt binnen 2 werkdagen, de bestelling verzonden. Voor de bezorging van de meubels geldt een levertijd van 3 weken. Uitzondering hierbij is indien een product niet op voorraad is of bij eventuele vakantie. U kunt eventueel ook uw bestelde artikel/meubel af komen halen, dit kan alleen op afspraak. U kunt dan gelijk afrekenen; zowel contant als met de pin.


Afbeeldingen

 • Alle foto’s en afbeeldingen zijn eigendom van Droomkamertje. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.
 • Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen. Houdt er rekening mee dat er afwijkingen kunnen optreden tussen het door u bestelde artikel/meubel en het afgebeelde artikel.

Voorraad

 • Soms kan het zijn dat een artikel/meubel uitverkocht is, dit laten wij dan op tijd weten en waar nodig en mogelijk bestellen wij het artikel zo spoedig mogelijk.

Overmacht

 • Droomkamertje is niet aansprakelijk in situaties van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Te denken valt aan vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mailverkeer, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen en/of vertragingen in aanvoer.

Privacy

 • Indien u een bestelling plaats bij Droomkamertje worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Droomkamertje. Droomkamertje houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Droomkamertje respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.


Wijzigingen algemene voorwaarden

 • Droomkamertje houdt zicht het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.


Identiteit ondernemer
Naam: Droomkamertje
Website: www.droomkamertje.nl
Emailadres: info@droomkamertje.nl
Postadres: Oude Aaltenseweg 18
                    7141 LB Groenlo
KvK-nummer: 64049515
BTW-nummer: NL001391007B24
IBAN rekeningnummer: NL74RABO0306039834
Telefoonnummer: +31 (0)618645422
                         (bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag van 09.00 -17.00 uur)

 

 

 

© 2015 - 2023 Droomkamertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel