Menu

VAKANTIEPERIODE
Wij zijn gesloten i.v.m. de vakantieperiode van 5 oktober t/m 22 oktober.
Houdt daarom rekening met het volgende:
- Bestellingen in de webshop kunnen gewoon worden gedaan, maar worden verwerkt/verstuurd vanaf maandag 23 oktober.
- Kijkafspraken en bezorgingen van meubels worden weer gepland na onze vakantieperiode.
- Onze showroom zal op vrijdag 6, 13 en 20 oktober gesloten zijn. 


OVER ONS


Droomkamertje is een (web)winkel met meubeltjes voor de babykamer; commodes, kledingkasten, ledikantjes of een compleet kamertje!
Wij verkopen meubels met een verhaal. We zoeken naar de speciale, oude, tijdloze meubels die je helemaal enthousiast maken, eigenlijk nog voordat ze een nieuw jasje hebben gekregen. Al onze meubeltjes krijgen uiteindelijk weer een tweede leven. Dit doen we door ze mooi op te knappen en ze te voorzien van een nieuwe look. Duurzaamheid staat voorop! Daarbij verkopen wij nu ook de nieuwe smeedijzeren ledikantjes van Diss. 

Naast de meubels voor de babykamer vind je in de webshop allerlei leuke accessoires om je droomkamertje gezellig aan te kleden of spulletjes om lekker mee te spelen.
 

HOE HET WERKT


 • Interesse in een babykamer of losse meubels
  Heb je interesse in één van de babykamers of de losse meubels? Het is natuurlijk gewoon mogelijk ze via de webshop te bestellen. Toch liever eerst komen kijken? Dan kan altijd geheel vrijblijvend! Op de vrijdag zijn wij open! Voor de andere dagen kan je hiervoor een vrijblijvende kijkafspraak maken.
   
 • Zelf je droomkamertje samenstellen
  Het is natuurlijk leuk om zelf je droomkamertje samen te stellen. De babykamers worden als setjes verkocht op de website, maar het is ook mogelijk je favoriete meubeltjes met elkaar te combineren tot je eigen droomkamertje! Hier maken wij dan een mooie setprijs van.
  Complete set = commode - kledingkast - ledikantje  (dit geldt alleen bij de tweedehands ledikantjes)
   
 • Ledikantjes
  Wij verkopen zowel nieuwe ledikantjes als tweedehands ledikantjes.
  Bij elk ledikant in de webshop kun je de staat van het artikel terug vinden. De nieuwe smeedijzeren ledikantjes van Diss kun je bestellen in de webshop, maar wij hebben er ook altijd een aantal in onze showroom staan om te bewonderen (en direct mee te nemen). De nieuwe ledikantjes die vanuit de webshop worden besteld (en wij niet op voorraad hebben) worden in een doos thuis geleverd. De tweedehands ledikantjes staan allemaal in onze showroom/loods.

Voor het opknappen van de meubels maken wij gebruik van goede kwaliteit verf en uitsluitend op waterbasis. Deze verf heeft veelal een gave matte uitstraling en is kindvriendelijk.
 

OPENINGSTIJDEN


Maandag    : alleen op kijkafspraak
Dinsdag      : alleen op kijkafspraak
Woensdag : alleen op kijkafspraak
Donderdag : alleen op kijkafspraak

Vrijdag         : 9.00 - 16.30 uur (vakantieperiode van 5-10 t/m 22-10)
Zaterdag     : alleen op kijkafspraak

Kijkafspraken kunnen gepland worden op maandag t/m donderdag (van 9.00 tot 17.30 uur) en de zaterdagochtend (9.00-13.00 uur). Op de vrijdag zijn wij gewoon open, dus kom gezellig binnen wandelen!

© 2015 - 2017 Droomkamertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel