MEUBEL KIEZEN UIT DE VOORRAAD


In onze werkplaats staan 'kale' meubels die nog niet gerenoveerd zijn. Deze meubels knappen wij zelf op voor onze webshop, maar het is ook mogelijk hier zelf een meubel te zoeken en je eigen kleur te kiezen. Heb je uit onze voorraad een meubel gevonden die je te gek vindt? Maak er dan zelf je droommeubel van! Kies een kleur naar wens en eventueel maatwerk en wij zorgen voor de nieuwe look! Onze werkwijze:

Kleurkeuze
Kom gezellig naar onze werkplaats in Groenlo en kies een kleur van onze kleurenwaaier of kleurenwand. Heb je op onze website op één van de andere meubels een mooie kleur gevonden, dan kan dit uiteraard ook.

           OF

Stuur het kleurnummer van je kleur naar keuze aan ons door. Dit kan een ralnummer zijn of een code van een bepaald verfmerk. Bij de meeste verfspeciaalzaken of bouwmarkten heb je een veelvoud aan kleurenwaaiers waaruit je je favoriete kleur kunt kiezen. Wij zorgen voor de juiste verf en geven het meubel een nieuwe look. Je kunt je kleurkeuze gelijk bij je bestelling doorgeven, maar dit is ook later nog mogelijk.

Levertijd
Wat betreft de levertijd houden wij voor het opknappen van het meubel altijd zo’n 3 weken aan. Zodra wij je kleurkeuze weten en de verf is ingekocht zal je meubel meegenomen worden in onze planning. Afhankelijk van het aantal andere bestellingen op dat moment kunnen wij een exacte levertijd geven. Dit is vaak niet langer dan 4 weken. Daarnaast houden wij ook rekening met je eigen wens m.b.t. het termijn van leveren.

Bezorgen of afhalen
Je hebt de keuze om het meubel zelf bij ons af te halen of het te laten bezorgen. Info over het bezorgen vind je hier.
Wanneer je het meubel later geleverd wil hebben dan kan dit ook, hij zal dan zolang bij ons in de werkplaats blijven staan.

Het meubel is gereed
Zodra het meubel gereed is sturen wij een mail met daarin een foto van het resultaat, gevolgd door de factuur. Wanneer de betaling is voldaan zal bij bezorging het meubel worden ingepakt en worden aangemeld bij de transporteur. Bij het zelf afhalen van het meubel, maken we samen een afhaalafspraak.

Wil je een bestelling plaatsen van een meubel uit de voorraad? Stuur ons dan een mail met je wensen.
Daarna kunnen wij het meubel voor je reserveren.


MEUBELS OP MAAT


Met onze 'meubels op maat' service is het mogelijk je commode of kast nog net iets meer eigen te maken.
Toch graag een extra plank erin of een roede om kleding op te hangen? Dat kan! (mits het meubel dit toelaat)
Hieronder vind je de mogelijkheden met prijs:

Extra plank onbewerkt tot 50cm breedte: € 50,-
Extra plank onbewerkt vanaf 50-100 cm breedte: € 60,-

Extra plank onbewerkt vanaf 100cm breedte: € 70,-
Plank geschilderd: €15,- extra per plank
Roede plaatsen: €25,-

Wil je een meubel bestellen op de website en deze eerst graag op maat hebben? Neem dan contact met ons op.
Houdt er rekening mee dat het op maat maken van het meubel wat meer tijd kost. Dit gaat in overleg.

 

 

© 2015 - 2024 Droomkamertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel