Menu

WIE IS DROOMKAMERTJE?


Ik ben Linda. Samenwonend met mijn man René en zoontje Jens. Voorheen 5 jaar leerkracht in het basisonderwijs en nu oprichtster en eigenaar van Droomkamertje.
De weg naar Droomkamertje toe is met wat omweggetjes gegaan. Twijfel of het onderwijs wel echt mijn ding was en op zoek naar durf om een stap in een andere richting te zetten. Wat dan en hoe?
Na het te vroeg overlijden van mijn vader was het tijd om het roer om te gooien. Ik wilde mijn passie volgen en iets doen wat ik echt leuk vond! Mijn leven zin geven. Ik wilde meer spanning, iets doen waar mijn hart een sprongetje van maakt!
Wat begon als een hobby in de schuur/woonkamer naast mijn werk in het onderwijs, is uitgegroeid tot het oprichten en uitbouwen van Droomkamertje, waarbij alles wat ik leuk vind samenkomt. Het is spannend, ik leer elke dag nieuwe dingen en ik kan mijn creativiteit kwijt. Ik houd ervan de handen uit de mouwen te steken, van oude dingen weer iets nieuws te maken! Hoe toevallig is het, dat ik nu in de meubeltjes terecht ben gekomen en mijn vader een zeer goede meubelmaker was.. wie had dat gedacht!

© 2015 - 2019 Droomkamertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel